FRITES UNIQUE

FRITES UNIQUE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frites Unique. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 14:46 Eten was lekker, maar wel bijna 3 kwartier later dan het gekozen bezorgtijdstip...
6 mei 2022 om 9:42 Go easy on the salt please..
23 apr 2022 om 12:44 Echt heerlijk!
10 apr 2022 om 20:18 Eten nooit gehad. 2 uur zitten wachten, geprobeerd te bellen, maar geen contact. Gelukkig via thuisbezorgd klantenservice de bestelling kunnen annuleren.
30 mrt 2022 om 1:55 Bestelling te laat 3 uur vantevoren besteld en voor een patatje van haast 6 euro had het wel warm mogen zijn!
27 mrt 2022 om 12:33 Lang wachten op de bestelling. We hadden de vegsn borrelmix besteld dat grotendeels uit kaas hapjes bestond. Dat is dus niet vegan. Nu dus geen vertrouwen meer in de rest van het menu en of het waar is. Ik bestel hier niet meer.
26 mrt 2022 om 21:52 Sate was veel te zout en ook de frites veel te zout
19 mrt 2022 om 22:29 Op zich ok. Maar kroket was ontploft dus de helft van de vulling lag er naast. Friet was prima maar heel erg zout en veel aangebakken donkere kleine stukjes.
28 feb 2022 om 20:46 Ik had op tijd besteld en eten was er ook perfect op tijd. Heerlijke zoete aardappelfrites.
18 feb 2022 om 15:33 Voor het eerst wrap met krokante kip besteld, maar dit was eigenlijk alleen een wrap met in stukken gesneden kipcorn en een beetje sla + tomaat. Om daar € 7,95 voor te vragen vind ik way overprized.
15 feb 2022 om 20:24 Was erg benieuwd naar de patat. Helaas is het eten nooit aangekomen en heeft de bezorger 2 seconden na het vertrek de bestelling op bezorgd gezet.. Nu moest ik al 75 minuten wachten op m'n eten dus misschien had hij trek.. Onprofessionele rotzooi,
29 jan 2022 om 20:13 Onnozele bezorger rijdt rondjes in de buurt en levert niet direct af. Friet was koud. Weggesmeten en elders besteld.