FRITES UNIQUE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 299 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frites Unique. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2024 om 19:44 Bezorging duurde erg lang, ook langer dan de aangegeven tijd. Eten was wel warm en lekker!
13 mei 2024 om 9:53 Voor het eerst laten bezorgen, prima service en het eten was nog lekker warm.
19 apr 2024 om 21:32 Wel echt simpel broodje, gewoon wit bolletje van de supermarkt. En burger was aangebrand. Jammer
3 apr 2024 om 21:11 De bezorger had een grote bivakmuts op en daaroverheen een capuchontrui. Zag alleen z’n ogen… hij zei “omdat het regende” Vond het toch vervelend
29 mrt 2024 om 19:03 Heerlijk eten en snel bezorgd
14 mrt 2024 om 21:38 Helaas kwam de bestelling zonder dit te laten weten 50 minuten te laat. Grote friet was een kleine friet geworden. Bestelling viel tegen, jammer dit was voorheen veel beter.
10 mrt 2024 om 23:19 Veel donkere frieten er tussen die meerdere keren gebakken waren, incomplete bestelling en broodje zonder sla en en tomaat zat er gewoon op.
7 mrt 2024 om 1:58 Het is eten was koud. Kon zo de prullenbak in
6 mrt 2024 om 19:29 Ik bestelde de luxe bittergarnituur, maar kreeg een kipnugget, vlammetje en bitterbal? Gebeld naar het restaurant en kreeg te horen “Het is uitverkocht, dus heb ik er maar wat in gezet”. Zonder even te bellen want mnr had “mijn gegevens niet” uhhu…
2 feb 2024 om 19:29 €9,45 voor een chickenburger dat kon altijd, omdat het een groot vers gebakken broodje was, de burger was echt vers en zelf gepaneerd en de toevoegingen waren echt veel en lekker maar nu een diepvries kipburger op een wit bolletje met ijsbergsla??
25 nov 2023 om 20:07 Gek genoeg kan ik geen bezorgtijd van >90min aanvinken, we hebben namelijk 2,5 uur op ons eten gewacht. Het eten is heerlijk, maar er is altijd wel ‘wat’, zowel via Thuisbezorgd als Ubereats. Ik vraag mij dus af waar dit probleem daadwerkelijk ligt.
23 okt 2023 om 20:47 Onze bestelling kwam op tijd en werd bezorgd zoals gevraagd. Alleen jammer dat de bestelling koud was en daardoor dus taaie friet.