FRITES UNIQUE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 247 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frites Unique. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 17:43 Wrap kip en patat truffelmayo waren heeerlijk, ik ga hier zeker vaker bestellen!
22 nov 2022 om 23:03 Eten was niet meer warm. Lag niet aan het restaurant maar aan thuisbezorgd. Er stond 3 kwartier in de app dat de bestelling over 5 min zou arriveren. Restaurant zat te wachten op bezorger.Thuisbezorgd gebeld , maar zij zijn onbereikbaar, slecht!
29 okt 2022 om 21:40 Tot 2x toe bestelling gedaan en betaald niks ontvangen.
29 okt 2022 om 10:32 Zoals altijd waren de snacks en friet weer super goed van smaak. Het stoofvlees vond ik alleen echt niet oke. Drie porties besteld en ze kunnen het beter friet stoof-jus noemen omdat er vrijwel geen vlees inzat. Dat kan echt niet voor bijna 12,-
26 okt 2022 om 21:48 Heel ver door gebakken friet en helaas geen saus bij geleverd wat wel bij product omschrijving staat
26 okt 2022 om 20:18 Heerlijk !
23 okt 2022 om 17:49 Veel te lang moeten wachten en dan ook nog verkeerde friet gekregen. Zoete aardappelenfriet, bah. Garnalenkroketten waren half leeg en papperig. Geen 2x keer voor mij.
4 sep 2022 om 20:51 Burgers waren heerlijk!
15 aug 2022 om 20:00 Eerst bezorging in 20 min, dan 40 etc z uiteindelijk duurt het een uur. Ik woon om de hoek. Me weer voorgenomen niet meer te doen
18 jul 2022 om 14:11 Na lang wachten kwam onze bestelling, helaas zonder de kipburger die we besteld hadden. Toen we belden, wisten ze van de vergeten burger. De bezorger zou deze alsnog komen brengen. Een uur later kwam de bezorger, met friet, kroket en frikadel?!
12 jun 2022 om 21:12 1,5 uur na het bestellen van mijn eten was het nog steeds niet bezorgd. Ik sprak een vrouwelijke medewerker en ze had 0 moeite gedaan om mij te helpen en hing op. Waardeloze service en toen ik mijn eten kreeg 2 uur later, was het volledig koud.
4 jun 2022 om 23:12 Eten was 30 min te laat. Verder friet bij burger vergeten.. dus dat kwam anderhalf uur later...